Studieresan på eHälsa & MVTe

Nordforce, januari 2023

Den 25-26 januari 2023 är vi tillbaka med nyheter på mässan e-Hälsa och MVTe i Kista.

Nordforce har mer än 20 års erfarenhet av digital patientdatainsamling och patientdagböcker. Vi levererar studieanpassade lösningar med support under hela studiens gång. Du får hjälp med det tekniska och får mer tid att lägga på forskningsfrågan och forskningsdeltagarna.
Vi ser fram emot att få träffa dig som har behov av en användarvänlig och säker lösning för patientdatainsamling i samband med forskningsstudier. Vi är gärna med tidigt i dialogen kring forskningsprocessen för att förstå just din forskningsfråga och dina forskningsdeltagare. Är det kort om tid så finns redan mycket färdigt som vi kan anpassa i vår digitala plattform Studieresan.
Hoppas vi ses där!

Studieresan

Nordforce, juni 2022

En digital plattform och metodstöd som effektiviserar din forskning!

Utifrån vår digitala plattform Studieresan samskapar vi unika lösningar tillsammans med forskare inom akademi och vård och anpassar datainsamlingsprocessen till forskningsstudien och dess deltagares behov.
Plattformen har inbyggt stöd för att uppnå hög compliance som till exempel automatiserade påminnelser, monitoreringsgränssnitt och dataexporter samt hanterar frågor runt data & IT-säkerhet såsom GDPR, säker inloggning och kryptering.
Efter ett lyckat forskningsresultat erbjuder vi både affärsmodell och engagemang att hjälpa våra kunder med den fortsatta utvecklingen till en färdig CE märkt produkt.

Besök oss i monter G:01 på e-HÄLSA MVTe mässan
den 25-26 januari 2023